Totaalaannemer voor de bouw
van uw hoogwaardige villa

Bij de realisatie van een exclusieve vrijstaande woning komt veel kijken. Een deskundig partner die u voor, tijdens en na de bouw in het hele proces ontzorgt, is van grote waarde. Die rol vervullen we bij Bouwbedrijf Arens graag.

De afgelopen jaren hebben we prachtige villa’s in uiteenlopende bouwstijlen mogen realiseren. We weten dus waarover we praten en waar u als opdrachtgever tegenaan kunt lopen. Ook beschikken we over een uitgebreid netwerk aan gespecialiseerde onderaannemers waar we al lang mee samenwerken. Voor elk onderdeel in het bouwproces weten we dan ook de juiste vakman in te zetten.

Samen realiseren we uw droomwoning

Als u kiest voor Bouwbedrijf Arens, dan bent u verzekerd van gedegen advies in het voortraject, een glasheldere communicatie tijdens de bouwfase en een gedegen opleverniveau. We denken op praktische wijze mee, waar mogelijk al in het ontwerptraject. In de hele realisatiefase bent u verzekerd van één aanspreekpunt. Dat brengt rust en zorgt voor een gestructureerde aanpak.

Wat zijn uw wensen? Ontdek ons gerealiseerde werk of maak een afspraak voor een geheel vrijblijvend gesprek. We gaan graag voor u aan de slag.

Door ons gerealiseerde villa's
Nieuwbouw woning Lunteren
Bekijken
Nieuwbouw woning Lunteren
Bekijken
Nieuwbouw woning Amersfoort
Bekijken
Nieuwbouw woning Kootwijkerbroek
Bekijken

Wilt u meer weten?

Oriënteert u zich op het bouwen van een villa? Wilt u meer weten over onze werkwijze of heeft u een specifieke vraag? We gaan graag in gesprek om de mogelijkheden te bespreken.

Laat hier uw gegevens achter

Contact formulier met bijlage

  • Max. bestandsgrootte: 16 MB.