Industriële bedrijfsvloeren van beton door Arens Bouw

Bij Arens Bouw hebben we ruime expertise in huis als het gaat om het realiseren van industriële, gevlinderde betonvloeren. Dus bent u op zoek naar een vloer voor uw winkel, werkplaatsvloer of industriële vloer voor een andere toepassing? Welkom bij Arens Bouw!

De kracht van Arens Bouw

Een industriële vloer wordt intensief gebruikt en het is van belang dat deze een lange levensduur kent. Dat begrijpen we bij Arens Bouw als geen ander. Door te kiezen voor een goede kwaliteit gevlinderde betonvloer, kiest u voor een slijtvaste en duurzame bedrijfsvloer.

Industriële vloeren van beton voor uw bedrijf, winkel of werkplaats

Een gevlinderde betonvloer laten storten voor uw bedrijf

Gevlinderde betonvloeren zijn de ideale oplossing als het gaat om een bedrijfsvloer, winkelvloer of werkplaatsvloer. De kosten van een betonvloer betalen zich terug in een lange levensduur, hoge mate van slijtvastheid en een relatief weinig onderhoud. Het is echter wel belangrijk dat een betonvloer wordt gestort en afgewerkt door een specialist! Een slechte mate van afwerking zorgt voor een minder lange levensduur en kan zorgen voor scheurvorming en hogere onderhoudskosten. Bij Arens Bouw hebben we jarenlang ervaring in het storten en afwerken van industriële betonvloeren. Kiest u voor Arens, dan bent u verzekerd voor de hoogste kwaliteit betonvloer.

 

De kosten van een betonvloer

Bent u benieuwd naar de prijs van een betonvloer voor binnen of een betonvloer voor buiten? Arens Bouw voorziet u graag van een concrete offerte waarop de kosten voor het storten van een betonvloer specifiek voor uw situatie zijn uitgewerkt.

 

Bouwen met Arens Bouw?

Bel Frans op 06 428 80 679 of mail

Offerte aanvragen