Start uw nieuwbouwproject met Arens Bouw

Bouwen doen we graag. Heel graag zelfs. Dat is ons vak en daar worden we warm van. Het belangrijkste ligt daar echter voor. Het warme klantcontact. De klik onderling. En de vertaling van uw tekening naar een praktijkplan.

De kracht van Arens Bouw

Daar ligt meteen de kern van ons vakmanschap. Want vakmanschap is wat ons betreft meer dan het verwerken van materialen. De basis ligt in de onderlinge relatie, het gevoel en het vertrouwen. Daar hechten we heel veel waarde aan. Daarom besteden wij alle benodigde tijd aan de voorbereiding. Zodat u met alle vertrouwen een bouwplan en een planning tegemoet kunt zien, waar u van op aan kunt. Dat is de kracht van bouwen met Arens.

Vakmanschap is meer dan het verwerken van materialen.

Nieuwbouwplannen? Wij realiseren de mooiste woningen: van de fundering tot de complete afwerking.

Nieuwbouw zit in ons DNA. De perfecte vertaling van uw wensen naar het eindresultaat. Bouwen is een vak. Bij nieuwbouw komt meer kijken. Planning, afstemming van materialen en zoveel keuzes meer. Met Arens Bouw heeft u de juiste partner op de bouwplaats, die u alle zorg ontneemt. Over liever gezegd: overneemt. Arens Bouw kan gekenmerkt worden als een totaalbouwer. Dit is een veel gehoorde term; bij ons heet dat: totale ontzorging. In het beginstadium stemmen we de keuzes af. En de vertolking naar de praktijk… daar zorgen wij voor.

 

 

Bouwen met Arens Bouw?

Bel Frans op 06 428 80 679 of mail
GEREALISEERDE PROJECTEN
Nieuwbouw bedrijfspand InSus Duiven
Bekijken
Nieuwbouw buitenverblijf Eemdijk
Bekijken
Nieuwbouw mantelzorgwoning Ermelo
Bekijken
Nieuwbouw schuur/buitenverblijf Kootwijkerbroek
Bekijken
Nieuwbouw schuur/veranda Stroe
Bekijken
Nieuwbouw woning Kootwijkerbroek
Bekijken
Renovatie woning Stroe
Bekijken
Verbouwing schuur Kootwijkerbroek
Bekijken
Verbouwing woning/nieuwbouw veranda Lunteren
Bekijken

Informatie aanvragen