Totaalaannemer voor de bouw
van uw nieuwe bedrijfspand

Een nieuw kantoorpand bouwen? Daar komt veel bij kijken. De ontwerp- en vergunningsfase neemt altijd de nodige tijd in beslag, terwijl u als ondernemer of investeerder juist wilt doorpakken. Een betrokken en actieve aannemer maakt daarbij het verschil!

Bouwbedrijf Arens heeft in de achterliggende jaren een prachtig portfolio opgebouwd van gerealiseerde kantoorpanden. Daarvoor werken we actief samen met staalbouwers, dak- en wandbeplatingsbedrijven en installateurs. Ons sterke netwerk is de sleutel tot een snelle oplevering van uw nieuwe pand.

Strakke planning en gedegen oplevering

Bij de bouw van een nieuw kantoorpand zijn twee zaken het meest belangrijk: het halen van de planning en een oplevering van niveau. Daar zetten we bij Bouwbedrijf Arens nu juist op in. We zorgen voor een optimale voorbereiding en strakke opvolging van de planning. Zit er toch wat tegen? Dan stropen we de mouwen nog wat verder op en zorgen dat het goedkomt. We nemen onze verantwoordelijkheid serieus en daarmee wordt u optimaal ontzorgd.

Wat zijn uw wensen? Ontdek ons gerealiseerde werk of maak een afspraak voor een geheel vrijblijvend gesprek. We gaan graag voor u aan de slag.

Door ons gerealiseerde bedrijfspanden
Nieuwbouw bedrijfspand InSus Duiven
Bekijken
Nieuwbouw bedrijfspand Solidhome Ede
Bekijken
Nieuwbouw bedrijfspand Ede
Bekijken
Nieuwbouw bedrijfspand Barneveld
Bekijken
Nieuwbouw autogarage Hoenderloo
Bekijken
Verbouwing de Heus Nijkerk
Bekijken

Wilt u meer weten?

Oriënteert u zich op het bouwen van een bedrijfshal of kantoorpand? Wilt u meer weten over onze werkwijze of heeft u een specifieke vraag? We gaan graag in gesprek om de mogelijkheden te bespreken.

Laat hier uw gegevens achter

Contact formulier met bijlage

  • Max. bestandsgrootte: 16 MB.