Totaalaannemer voor de bouw
van uw woning

U bouwt niet ieder jaar een nieuwe woning. Sterker nog, waarschijnlijk slechts één of enkele malen. Een deskundig partner die u tijdens de bouw van uw woning volledig ontzorgt is dan eigenlijk onmisbaar. Die rol vervult Bouwbedrijf Arens graag.

We hebben inmiddels een flink portfolio opgebouwd als het gaat om nieuwgebouwde woningen. In uiteenlopende stijlen en voor veel particuliere opdrachtgevers. We weten dus uitstekend waarover we praten en waar u als opdrachtgever tegenaan kunt lopen in het bouwproces. Met die uitdagingen helpen we u graag.

Onze professionele vakmannen en uitgebreide netwerk aan onderaannemers vormen een sterke keten. Voor elk onderdeel in het bouwproces weten we de juiste vakman of specialist in te zetten.

Samen realiseren we uw nieuwe woning

Als u kiest voor Bouwbedrijf Arens, dan bent u verzekerd van gedegen advies in het voortraject, een glasheldere communicatie tijdens de bouwfase en een gedegen opleverniveau. We denken op praktische wijze mee, waar mogelijk al in het ontwerptraject. In de hele realisatiefase bent u verzekerd van één aanspreekpunt. Dat brengt rust en zorgt voor een gestructureerde aanpak.

Wat zijn uw wensen? Ontdek ons gerealiseerde werk of maak een afspraak voor een geheel vrijblijvend gesprek. We gaan graag voor u aan de slag.

Door ons gerealiseerde woningen
Nieuwbouw woning Amersfoort
Bekijken
Nieuwbouw woning Kootwijkerbroek
Bekijken
Nieuwbouw woning Stroe
Bekijken
Nieuwbouw woning Lochem
Bekijken
Renovatie appartementen Gorinchem
Bekijken

Wilt u meer weten?

Oriënteert u zich op het bouwen van een woning? Wilt u meer weten over onze werkwijze of heeft u een specifieke vraag? We gaan graag in gesprek om de mogelijkheden te bespreken.

Laat hier uw gegevens achter

Contact formulier met bijlage

  • Max. bestandsgrootte: 16 MB.